Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT TORKAR UT

 

havet

sjön

brunnen

flodbädden

källan

 

all torka är inte av ondo

 

trattkantarellerna

ligger på tork nu

 

doften sprids av dem

svampen blir uttorkad

 

förvandlas till en

värdefull krydda

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP