Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuriskt

Djuriskt flåsar vi fram våra grepp

Kvidfull till kyssar av ögondoft

Bearbetande sakta långt in i jordens djup

Frodiga solstrålar letar sig sakta fram i vindens termik

Uppdämd last i våg mot våg mot våg

Varm våt skälvning mot underljuvlighet

Gemensam salighet

Lyckliga försäkras en hemkomst

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-07 11:03



Bookmark and Share


    nånja
Du gör det!
2016-10-11

    ej medlem längre
ögondoft är väldigt +
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP