Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning ur vardagsboken


HUVUDFOTINGEN

 

rundade former

sköna drag

livliga streck

ritar barnet

 

de ser 

känner

berör oss

huvudfotingarna

 

perspektivet

vi böjer oss ned

fram emot dem

sträcker armarna

 

huvudet vilar då på

benen därifrån sett

armarna ut ur huvudet

ansiktet mitt emellan 

 

huvudfotingar

berör oss alla

vi känner dem

så innerligt vackra

 

porträttet

inramas

beskådas

älskas

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-07 12:06



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefint skriver du i ord som dansar fram . Underbar bild
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP