Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HÅRRESANDEN

 

de är hårresande

lopporna på stråt

 

de löser nattbiljett

på väg mot hårbotten




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-07 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket välskräddad textkavaj med förtätning ända ner till loppans egen hårbotten...
2016-10-10

  Mr_Solstråle
En hårrifierad resa i natten för loppor det är ;)
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP