Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STIG

 

en stig till vuxenvärlden

(och det var alltid höst)

en stig till ökad kunskap

om nord, syd, väst och öst

nu är den asfalterad

ser inte ut som då

och skolan finns ej mera

som hette östanå

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/10 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-10-07 17:41



Bookmark and Share


    jaybird
Asfalterade minnen
känns annorlunda,

kompassen fungerar
plötsligt inte.

Starkt skildrat, Larz.


2016-10-08

    ej medlem längre
Ja skolstarten var alltid höst. :) Fin reflektion
2016-10-08

  objekt3
"Det var alltid höst"
Det har jag också undrat över!
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP