Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRE - haiku

Liv passerade

glömde stanna på station

drog i nödbromsen




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-10 17:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det kan man känna igen...
2016-10-14

  Solstrale VIP
Livet rusade fram, tvärbromsandet fick då och nu att krocka Big Bang uppstod, förlöste din kraft befriade dig!
2016-10-11

  Marianne Räf
Bra beskrivning av livstrafiken!
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Skönt med en nödbroms när livet rusar för fort!
2016-10-10

    ej medlem längre
Ibland känns livet svårfångat...dagar kommer och går så fort.

2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP