Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


KALAS-nikov

nej, jag är ingen kalas-nikov

som gillar vilda partaj

inte någon partypuffra

med hatten käckt på svaj

men inte så sofistikerad

att jag inte är spontan

inte alls så kultiverad

att jag aldrig sjunger på stan

 

 

jag hatar droger och alkohol

behöver ingenting sånt

en del vill fly in i dimman

jag vill SE min horisont

fast jag vet att alla tar för givet

att man super som ett svin

tar jag avstånd från det "liver"

jag vill inte ha deras vin

 

 

nej, jag är ingen kalas-nikov

står hellre ensam men stolt

det är inte mitt problem att

folk föraktar min revolt

man har så svårt att acceptera

den som ej är likadan

man vill inte respektera

fast man menar sig vara "human"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-10-11 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Supande finns det nog av!
Uppskattar ditt ställningstagande mot alkohol och droger!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP