Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KACKALORIUM - haiku

Kacklande gåsflock

på väg till mat eller sjö

visitkort på strand




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-16 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar haiku! Bokmärkes härmed:)
2016-10-17

    ej medlem längre
Naturen har sina egna sätt att sätta spår.
2016-10-17

  ULJO
Den var bra
2016-10-17

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - - - - - kommer att tänka på: "dum som en gås" , säkert myntad av någon som stört sig rejält på kacklet och "visitkorten" och "att gå i flock" !
2016-10-16

  M.Eta
Man kan ju önska att de hade en gåsskitpåse under vingarna!! Bra haiku!
2016-10-16

  ResenärGenomLivet
Lite jobbigt när det blir så på badstränderna...inte för att jag tänker bada nu, men i alla fall...:-)
2016-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Härlig Haiku, ja de går inte spårlöst fram!
2016-10-16

    Birgersdotter VIP
Målande bild
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP