Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLATSEN MED STORT -B

byggnaden där första låtarna blev till

är nu riven, den finns inte längre till

och parkeringsplatsen där den förut låg

var det ingen i vårt band som förutsåg

men jag tänker varje gång jag går förbi:

platsen där vi sammansvetsades som "VI"

"som att åka karusell" och "diamond star"

tänk så annorlunda just den tiden var

 

 

det fanns likkistor

i ett av rummen där

det gav byggnaden

en särskild atmosfär

hyran var väl överkomlig

för ett gäng

som fått jobb och

vuxit från sin veckopeng

en historisk plats

för oss som kämpat där

med att tonsätta romanser

och misär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2016-10-12 13:08



Bookmark and Share


  objekt3
Kulturhus* Rockborgar- Tåg!
2016-10-13

    ej medlem längre
Härlig nostalgi...vilket minnespalats du har!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP