Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDROSPARTISAN

lycklig i din bok

känner jag med dig

och det finns en kram

som jag vill ge dig

tack för det jag får!

tack för musiken!

hjärtat bankar, slår

slår för rytmiken

 

 

det finns skratt och gråt

i den bok du skrev

kreativitet

glada kärleksbrev

stolt men småflicksskör

står du i din strid

hälsningar från en

som såg samma tid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11-12/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-10-12 13:15



Bookmark and Share


  objekt3
Har du skickat den till henne?
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP