Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN BUSSFÖNSTRET

där går en framtid

som aldrig blev av

med steg som är fulla av spänst

vinter på väg

över land, över hav

det hävdar vår väderlekstjänst

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/10 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2016-10-12 13:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klockrena rim med rytmisk känsla lyrisk komposition!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP