Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poesiläsning i gröndals bibliotek med många veteraner och eterner som publik och samtidigt stjärnor


GRÖNDALS BIBLIOTEK ORDANVIND

 

samlingen av själar

ordens rika överflöd 

likt ett offeraltare där

vi avlade våra gåvor

 

rännde in i ljusa stråk

av händer varma ömma

strilande forsar av ord

sirligt snidade av omsorg

 

sagoandens spjuverblick

ristande runstenstango

rakt in i hjärtats rotsystem

tände falnande eldslågor i ögon

 

bejakandets tillåtande sfär

ringalde honung in i själen

väckte oss till rytmers rörelse

bäddade ned avslut i förlåt

 

 




Bunden vers (Blankvers) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-12 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
där har man varit ju ...
2016-10-19

  claes fredelius
Jag var tyvärr
Inte alls där
Ty jag är kär
Kan bli för mycket
Mister hela stycket
Men poesin är evig...
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP