Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DE SAKNADE

 

Bortom sol och måne

i himmelen den vida

 

går fridfulla vandrare

i stjärnors klara ljus

 

befriade från smärta

och kroppars skröplighet

 

själens orosmoln

försonade i harmoni

 

medan jag traskar fram

i sorgsen saknad

 

tänder ljus för er

i mörka kvällen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-05 17:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackerfinstämt värdig hyllning.
2016-11-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin
2016-11-06

  ResenärGenomLivet
En helg för minnen...
2016-11-06

  ULJO
Så ljuvligt skrivet
2016-11-06

    ej medlem längre
En mycket vacker text, fylld av värme och ljus.
2016-11-06

  Sofhia Wirström
så fint skrivet
kärleksfullt
till de som ej
är med oss längre

2016-11-06

    ej medlem längre
Alla helgons Dag
2016-11-05

  Marianne Räf
En fin hoppfullhet. Kanske,
Livet består trots mörk död!
2016-11-05

  Margareta Wersäll
Så fint. Vad vi önskar våra kära bortgångna. Tack Elisabeth.
2016-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text, Elisabeth!
Ja, vi tänder våra ljus och tänker på dem med blandade känslor. Ledsna över att de inte är, glada över att de har varit.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP