Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din famn.

I din famn
vill jag leva.
Jag glöder
av din beröring.
Dina kyssar
varma mjuka.
Dina smekningar
ömhet och passion.
Dina ögon
intensivt blå.
De fyller mig av kärlek
lycka och glädje.
Mina minnen är fyllda av skatter
ofantligt stor kärlek.
Vi skrattade samma skratt
vi delade samma drömmar.
Vi når varandra
genom dimentioner.
Våra fingertoppar möts
i nattens drömmar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-13 20:31



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt trots sorgen berörande!
2016-10-28

  ResenärGenomLivet
Vackert beskriven, evig kärlek...
2016-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken vacker kärleksdikt mitt i sorgen.
2016-10-14

    ej medlem längre
Du har en minnesskatt att ösa ur - låt den värma och famna dig i din sorg.
2016-10-14

  Katinka VIP
Vad vackert och oändligt kärleksfullt.
2016-10-14

    ej medlem längre
Detta är så tragisk, jag finner inte ord ... Kram!
2016-10-13

  Blått Norrsken VIP
Vackert skriver du om kärlek över alla gränser.
2016-10-13

  ULJO
JAG ÄR MÅLLÖS
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP