Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVORDOMAR BLEV KÄRLEKSORD

 

arga gubben skrek och skrek

alla hemska svordomar flög

men så plötsligt blev han vek

kastade alla svordomar i en hög

 

kolla sa pojken se där

rodnar visst gubben gör

kanske han blivit kär

hennes hjärta han hör

 

gubben sopade upp alla fula ord

satte blommor där i krukor fina

svordomarna blev kompostjord

han sa ... drunknar i ögonen dina

 

pojken skuttade hem ville berätta om

till mamma och pappa att kärlek ära

föräldrarna kärlekens ord  huldade om

när de förstod mötas på nytt blev de kära

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-14 09:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken rolig infallsvinkel. Svordomarna blev kompostjord. Bra!
2016-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
En förändring till det bättre...skönt att veta att det går...fint skrivet...
2016-10-15

  Vågparet
Gullig är kärlekens dikt..fint!
2016-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens magiska kraft!
2016-10-14

  Marianne Räf
Guud, vilken supersöt dikt !
Gillar att varje rad rimmar !
Å, Temat -- väldigt fint !
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP