Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk.

Risken med livet
att verkligen älska.
Att kasta sig ut
och ge sitt hjärta.
Är risken att mista
att förlora.
Att sakna
så kroppen brister.
Men det som är risken
är också vinsten.
Att verkligen ha känt
jublet i ditt bröst.
Att möta en annan människa
få uppleva kärlekens magi.
Är en sådan gåva
jag aldrig vill vara utan.
Sjukdom skilde oss åt
men inte kärleken.
Den stannar kvar
stark som himlens stjärnhimmel.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-14 21:39



Bookmark and Share


  Robert Gustafsson
Ingen människa kan gå hel nån annan väg. Det måste vara värt risken. Trots allt.
2016-10-16

  ULJO
Ja bär kärleken med stolthet den kan ingen ta ifrån dig
2016-10-15

  Gunnel Eriksson VIP
Din analys är mycket bra.
2016-10-15

    ej medlem längre
Blir rörd till tårar av dina kloka vackra ord.
2016-10-15

  Rise Little One
Kärleken finns alltid inom oss och i minnet vi bär...
2016-10-15

  ResenärGenomLivet
Håller med dig...det är värt risken...
2016-10-14

  Blått Norrsken VIP
sant och starka ord i din dikt.
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP