Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordförråd


Lagrade repliker
inlagda kommentarer
beska ord
sura gliringar

uppstår fränt
i munhålan
tuggas sparsamt
i nödläge





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2017-02-15 12:57



Bookmark and Share


  H.C.B
som inlagd sill med inka-folkets heliga sigill.
2017-02-19

  gunnnar nylund VIP
Ja, ibland kan det vara nödvändigt
med lite osande svavel, för att få
uppmärksamhet och förståelse för
vad man säger.
Det räcker inte med ett sjuttsingen
eller attan också!!!
2017-02-17

  Salvation Pepper
Sparsamt, testande. Kanske omvandlande.
2017-02-16

  Den lilla tänkande
Fantastiskt!
2017-02-15

  Nils-Robert
Gillar bäst den sista versen. De sura gliringarna ger sällan den effekt man tror mer än att man själv känner sig nöjd med att slänga åt någon en spottloska
2017-02-15

  Tor-Björn Gustavsson VIP
"Beska ord och sura gliringar" brukar jag
spotta ut.Svårt nog att hitta resten.
Rolig infallsvinkel. TBG.
2017-02-15

  ULJO
Så gör jag varje dag i mitt arbete
2017-02-15

  Marianne Räf
Ren svenska, gott beskrivet..
2017-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Känns inte helt obekant!
2017-02-15

  Quasimodo
Ord-förrådd med en besk eftersmak!
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP