Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTLÖV ÖVER JUNISTUND

höstlöv har fallit

över vår stund i juni

jag går bland dem med min fördolda kontakt

höstlöv har fallit

det finns fotografier

jag tror på blodet

och förlåtelsens makt

 

 

när jag har fallit

har jag fallit i famnen

framstupa i Guds famn och inte på rygg

fallet blir stort för oss

som gärna orerar

höstlöv har fallit

positionen är trygg

 

 

visst är vi rena men

vi tvår våra fötter

vår vandringsväg är

både smutsig och lång

balsam i gilead

inga magiska örter

bara en extraordinär pilgrimssång

 

 

höstlöv har fallit

över drömmar och minnen

inget kan hejda

denna svetslågas dans

rättfärdighetens sol

upplyser mitt sinne

vi väljer Livet

och får ännu en chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-10-16 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stridsman kämpar tappert höjer sin fana i stridens larm!
2016-10-16

  objekt3
Faller och tror mot Santiago de Compostela
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP