Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRIV BORT

driv bort den som hotar

vår verklighetsuppfattning

drivs bort den som är till besvär

driv bort honom tills han har

mist sin självuppskattning

driv ut honom i ren misär

han får inte komma

och rubba våra cirklar

vi vill ha orubbat bo

med trivsel och småprat

och tanterna som virkar

som aldrig talar om tro

 

 

driv bort den som stör

våra vackra symfonier

med det han kallar musik

driv bort den som hyser

besvärliga dubier

som bara skapar panik

puts väck, stick och schas!

du har inget här att göra

du är en hemsk diskrepans

vi har vårt kalas

inte komma här och störa

dra någon helt annanstans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/10 2016

 

Uppenbarelseboken 3:20




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-10-16 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningssägare!
2016-10-16

  objekt3
Eureka!
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP