Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och den VERKLIGA betydelsen av "apokalyps" är "UPPENBARELSE", I N T E undergång, även om det finns med i eskatologin.


APOKALYPS ÄR INNE I ÅR

gata upp och gata ner

vad är det jag ständigt ser?

samma gamla grå kvarter

allt det här ska brytas ner

 

apokalyps

är inne i år

men det är få

som ens förstår

vad som ska hända

hur det går

och allt det där

som återstår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-10-16 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2016-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Det grekiska ordet "apokalypsis" betyder "uppenbarelse".
Därför heter Uppenbarelseboken så i grekiska grundtexten.
2016-10-16

  Den lilla tänkande
Vill du tydliggöra vad du menar med apokalyps? :) tack
2016-10-16

  objekt3
Clownpocalypse
2016-10-16

  Göran Gustafsson VIP
At the roadside a lonely horseman rests
Tired from riding his pale white horse
Unseen by the people walking past
With hardened hearts without remorse

The horseman pursues an ancient mission
On his lonesome journey from dawn of time
To mend the vessels and bring us a vision
Of the Golden City in our Self so sublime
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP