Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS - ALLSMÄKTIG GUD

för många är Du bara ett begrepp

och kanske något av ett kraftuttryck

för vissa är Du kanske en symbol

artister sjunger om Dig som en nyck

för mig är Du min Skapare och Far

min Frälsare som kom till vår planet

blev människa för vår skull, bar vår synd

och som nu lever i all evighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/10

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2016-10-16 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP