Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… omvandlad från färgrik akvarell till svartvitt


SÅNGERNA

 

markens mognad 

sjuder av liv inom

 

fröbädden skyddas

av de fallna löven

i lövsalens krypta

 

paret finner stigen

prisar varandras skönhet

ristar oförskyllt i barken

förevigar hjärtats kärlek

 

trädets kala grenverk

skall aldrig mer bära

lövskuggans bladrikedom

ej mer bebos av kära trastpar

 

saven rinner sakta ut ur 

det inristade kärlekshjärtat

fågelsången blir ljudlös

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-17 15:28



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefin målning !!!
2016-10-17

  Blått Norrsken VIP
Så fint och mästerligt du skriver i denna kärlekssaga som tappar kraft .
2016-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på en relation som brustit.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP