Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen akvarellmålning som omvandlats till svartvitt


HON HÅLLER ETT HJÄRTA

 

hon har en inre skönhet

som lyser och strålar ut

från det inre fyllda rum

där hjärtat bebos av kärlek

 

hon strider med viljan

och förnuftets krigare

hållandes ett fint hjärta

i sina tankars sommarhus

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-17 15:34



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Värmande vackert i ord och bild!
2016-10-19

  Blått Norrsken VIP
Underbar text och bild . Det är och känns starkt.
2016-10-17

  Marianne Räf
En ömsint dikt. Fin!
Illustrationen är helt
underbar, beundrar
din förmåga att få
fram en uttrycksfull
och vacker bild !!
2016-10-17

  överlevaren VIP
Vackra ord och bild!
2016-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina ord till en fantastisk målning!
2016-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av dina fina ord!
Känner kärlek och värme.
2016-10-17

  Jeremiel
Den värmer.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP