Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU-TANASI

ännu ett imperium

rasar samman

jag är glad men du

förfasar dig

du ser skräckscenarion

jag ser frihet

tänk så perspektiven

skiljer sig!

det som byggs på lösan sand

ska rasa

det som byggts på Klippan

ska stå kvar

grundmurat, stabilt

på denna grundval

som är Bibelns början

slut och svar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-10-19 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt jaybirds ord!
2016-10-19

    jaybird
EU är en sammanslutning för att blanda och söndra och för att skapa makt och rikedom åt globalister.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP