Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… akvarellmålning med saltteknik


SOMMARFLICKAN PÅ HÖSTPROMENAD

 

hennes somriga tankar

de glittrande ögonkasten

det värmande hjärtat

 

hon minns sol bad vågor

hon är ett sommarminne

flickan på höstpromenad 

 

de rasslande lövtamburinerna

väcker henne som spegelflickan

de dansar likt tvillingsjälar i sol

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-19 16:23



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Oh så fint!!! Jag känner mig som henne i min längtan efter värme och sol .
2016-10-19

  Bengt H VIP
Intressant grepp för naturlyrik.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP