Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning färglagd med färgpennor / från vardagsboken


ORDEN FINNER MIG

 

strofernas tillblivelse

finner mig

orden blir

meningarnas knektar

 

 

körledaren följer

satsernas partitur

dirigenten pennan

skapar harmoni

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-20 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Samverkan och närvaro i orden!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP