Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


KRAM

 

 

Även i växtriket

kan en kram

ha stor betydelse!!!

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet
Läst 594 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-11-02 13:36



Bookmark and Share


  Connie
Underbart, man har inte alls lust att sära på dessa!
2016-11-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
kramas bör man:)
2016-11-06

    GG
Naturen är full med konst, men det är en konst att hitta den.
Intressant och fin morot, intressant och fin dikt!
2016-11-06

  Lars Hedlin
Så härligt i både ord och bild :) kram
2016-11-05

  anits VIP
Ja, absolut! En helt fantastisk bild!
2016-11-05

    Ting69
*ler* kram
2016-11-03

  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken härlig bild! Ja så är det ju.. Alla behöver en kram ibland..
2016-11-03

  Bo Himmelsbåge
Härligt foto!

Kramens stora läkande krafter verkar tydligen även i mörka underjorden...
Dessa morötter är tight förenade för livet...!
Underbart!

2016-11-03

  aol
Så är det ju,
2016-11-03

  Olof Lagerhorn VIP
Man kan bara instämma med tanke på det fina och originella fotot:)
2016-11-03

  Rise Little One
En gåva från naturen :)
2016-11-02

  ULJO
Kanon
2016-11-02

    ej medlem längre
störtskön den här!
2016-11-02

  Marja-Liisa Koski VIP
Kram!
ML
2016-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Jag plockade upp morötter idag. Ganska fräcka saker:)
2016-11-02

    Birgersdotter VIP
Härlig bild
2016-11-02

  louisegirl
Kärlek och kramar hör alla liv till <3
Fint fångat!
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Haha - härligt!

Detta är förhoppningsvis även
ett tips till andra - en morot...
2016-11-02

    ej medlem längre
Naturens under gör underverk! Alla behöver både kramar och kärlek!
2016-11-02

  Stefan Albrektsson
Fint med passionerade morötter!! De ser verkligen ut att ha dansat tryckare i jordmörkret : )
2016-11-02

  Eva Helene VIP
Javisst, det här var ju fint i ord och bild!
2016-11-02

    ej medlem längre
Alla behöver vi en kram!
2016-11-02

  överlevaren VIP
Absolut, där ser man!
2016-11-02

  Linda CH VIP
Ett litet konstverk och fin betraktelse därtill!
2016-11-02

    jaybird
Det uppdragna benet.
Tango. Får jag lov?

Jordnära passion.
2016-11-02

  Niliboy
Ja, växtriket är all'right. Något man borde ägna störreomsorg om å växtriket finns nog i Guds rike också som i paradiset hos Adam å Eva!
2016-11-02

    ej medlem längre
Absolut!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet