Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "SÅN'T ÄR LIVET" eller "YOU CAN HAVE HER", som originalet heter.


HAN ÄR LIVET

jag kom från kylan

in i värmen

jag kom från mörkret

in i Hans ljus

jag som var fjärran

har kommit nära

jag är ett barn i

min Faders hus

 

 

Han är Livet

ja, Han är Livet

då mycket kärlek

finns det här

på grund av korset

på grund av blodet

så kan man komma

just som man är

 

 

kärnvapenhotet

hade skrämt mig

det kalla kriget

frös mig till is

men jag fick öppna

för evangelium

Guds kraft till frälsning

mitt i min kris

 

 

Han är Livet

ja, Han är Livet

den enda Vägen

och Sanningen

jag fick ett nytt liv

jag fick ett nytt mål

det Bibeln kallar

för himmelen

 

 

det har gått undan

nu är jag hammal

jag har fått smaka

Guds trofasthet

snart ska Han komma

tillbaks till jorden

och hämta mig till

Sin evighet

 

 

Han är Livet

ja, Han är Livet

Han är min Frälsare

och min Gud

jag vill stå redo

när Jesus kommer

fylld av Hans Ande

klädd i Hans skrud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/10 2016

 

Musik: Charlie Rich




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-10-20 15:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fin bekännelse...
2016-10-21

  Göran Gustafsson VIP
I came in from the wilderness, a creature void of form
“Come in,” (He) said, “I’ll give you shelter from the storm”
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP