Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro.

Jag har sprungit så länge
jag måste få vila.
Men jag hittar ingen ro
bilder dansar innanför mina ögonlock.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-20 19:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I Nuet starkt
2016-10-22

  ResenärGenomLivet
Det blir nog så ibland...
2016-10-21

  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet och sant i sin oro.
2016-10-21

  Anya VIP
Jaa! Detta känns igen. Som en oro/ångest som river inuti...tänker jag. Hoppas diktarjaget hittar lite ro.
2016-10-21

  Gunnel Eriksson VIP
Dikten engagerar läsaren men
jag kan inte hitta något råd.
2016-10-21

  Eva Helene VIP
Väl förmedlad längtan efter ro och vila.
2016-10-21

    ej medlem längre
Du längtar efter en stillhet som vägrar infinna sig.
2016-10-20

  ULJO
Tänker på dig och lider med dig. Du går igenom en tuff tid nu
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP