Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PORTTELEFON

hej, det här är vi

på gatunivån

vi sjunger en sång

i er porttelefon

om ni tittar ut

kan ni se oss uppifrån

som små svarta prickar

på gatunivån

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-10-21 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skillnad mellan fattiga och rika

2016-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Då beror det kanske på att du är en av dem däruppe.
Det är inte meningen att man ska bli glad av detta.
2016-10-21

    Orkiden
Haha...gillar den, glad blir man.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP