Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVA LIVET - tanka

Genom en alle´

med nedsinglande höstlöv

går vemodstankar

till de som gått vägen bort

medan andra får vänta




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-21 17:10



Bookmark and Share


  M.Eta
En tanka som sitter kvar en stund!
2016-10-23

  Lars Hedlin
Fin och berörande!
2016-10-22

    ej medlem längre
fin fin vemodig text, sann och poetisk på samma gång!
2016-10-21

  ResenärGenomLivet
Fin, tänkvärd bild...
2016-10-21

  ULJO
Tankeväckand
2016-10-21

    ej medlem längre
Vackra vemodiga ord i en fin Tanka.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP