Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE BAGAGE

alla har sitt

retrospektiva collage

alla bär färgfilm

i sitt inre bagage

inget där har

kalejdoskopisk struktur

det är ett kaos

som mycket framsprungit ur

skivomslag, band

demonstrationer och vår

flickor jag aldrig fick

och gyllene år

frimärken, QSL och

havsstrandens lek

tvenne sovjeter

och en handfull kopek

fiskar för mycket

i den färgglada flod

som vällde fram där

nästan ingen förstod

ser på en intervju

med poly styrene

en vacker pärla i

min själs smyckeskrin

 

LARZ GUSTAFSSON  22/6 2016

 

Poly Styrene (Marianne Joan Elliot-Said, 1957-2011)

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-10-22 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text och bild!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP