Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖNDAGAR

jag hatade söndagar

när jag var ung

för söndagen kändes

så tråkig och tung

men nu har jag lärt mig

att uppskatta den

en fiende blev till

en ganska god vän

 

 

tror INTE på sabbat

men väl på Guds nåd

Han ger mig Sin visdom

Hans Ord ger mig råd

Han ger mig en söndag

en ny dag igen

en del av min tid

innan himlafärden

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-10-23 13:30



Bookmark and Share


  objekt3
Viktigt med vila!

https://www.youtube.com/watch?v=mFLZQ8vLiRI

2016-10-23

    ej medlem längre
Söndagen behöver man för att vila efter veckan som gått.
Sabbat, nej den behöver vi väl inte tro på!
2016-10-23

    ej medlem längre
Söndagen kan bli en vilodag då du tar hand om dig själv. :)
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP