Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen.

Jag saknar honom så!
sa jag.
Det gör jag med -jättemycket!
sa sonen.
Det känns som han när som helst ska komma in
jag kan nästan höra honom prata och skratta sa dottern.
Vilken tur vi kan känna sån saknad-säger du
det betyder ju att vi aldrig kommer att glömma.
Han finns med oss i våra hjärtan-nu och alltid
vi kan när som helst dela ett minne!






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-24 16:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Att kunna dela sina minnen med andra som förstår, det är nog läkande i sig...mycket fint...
2016-10-27

  Lars Hedlin
Berör mycket starkt..kram
2016-10-26

  Blått Norrsken VIP
Den fina människan som betyder allt för er har gått före er och väntar på er.
2016-10-26

  Blått Norrsken VIP
Vilket fint samarbete ni har skapat för att kunna dela era minnen av den fina människa som just nu gott före er en liten bit.
2016-10-26

  Anya VIP
Jaa texten visar på det härliga med minnen. fint att ni kan dela.
2016-10-25

  Gunnel Eriksson VIP
Det sägs att minnen bleknar.
Din dikt visar på motsatsen.
2016-10-25

  Solstrale VIP
Ögonblickets ordmakerska! Bra!
2016-10-24

  ULJO
Viktigt med minnen
2016-10-24

    ej medlem längre
Alla de dyrbara minnena hos er gör honom för evigt levande.
2016-10-24

  Peter Stjerngrim VIP
Hans själ finns alltid närvarande och vakar över er! Det är min övertygelse utifrån egen erfarenhet ...
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP