Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Jag vill att du ska se mig.
Säg hej, rör vid mig eller ge mig bara en kram.
Kyss mig och ge mig din kärlek till mig.

Ge mig, mitt liv mening.
Gör mitt liv hel, du är pusselbiten i mitt liv som saknas.
Min själ är av lidelse till dig.

Ensam, jag känner mig så ensam.
Jag bönar dig; låt min ensamhet få ett slut!




Fri vers av kexiilainen
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-24 17:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om längtan till kärleken.
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen