Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR NOG NU


jag känner Vägen
Han leder hem
mitt hjärta längtar dit
bort från all plåga
från lidanden
till en total retreat
jag känner Livet
och Sanningen
det levande Guds Ord
jag har fått nog av
tåredalen
av denna sjuka jord

LARZ GUSTAFSSON 25/10 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-10-25 20:17



Bookmark and Share


  objekt3
Den eviga sabbaten!
2016-10-25

    ej medlem längre
Ja, håller med dig, här finns inget att längta efter, bara mörker och elände...
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP