Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄNGKYSSAR I FROSTNATT

 

sakta stannade de upp

vände sig mot varandra

gatan emellan stod öde

de kastade slängkyssar

till varandras hjärtan

 

frostnatten var bister kall

frös slängkyssen till frost

landade mot deras ansikten

skar in en bit rosade kinden

 

de hade sett slängkyssen

de hade nåtts av dess kropp

om än gestaltad av frosten

var detta deras kärleksbevis

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-26 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett fint stycke poesi som känns så där sant och äkta. Applåd!
2016-10-26

    Lars Gullberg
Fantastisk fin sekvens
fint skildrat med fina bilder i

Du skriver himla bra Solstråle

/Lasse
2016-10-26

    ej medlem längre
Fin rytm.
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP