Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YXA


jag vill ta en yxa
och hugga av tentakler
jag vill koppla av
jag vill hoppas på mirakler
jag vill inte anpassa
mig till en förening
där man söker pådyvla
folket "mental träning"


jag vill slå mig fri
vill rasera, ödelägga
jag vill slå ned bärande
väggar med en slägga
jag vill kasta spett
genom allt det pimpinetta
tills jag blir en ex-medlem
och en före detta


jag vill bryta ner
och ge rum åt det primala
pulversiera allt tills
jag uppnått det totala
jag vill revoltera
mot medgörliga klubben
jag vill protestera
och vara motvallsgubben

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2016-10-26 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP