Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INOPPORTUN

jag vill förinta och utplåna

strukturer ni konstruerat

krossa alla era förväntningar

tills allting blir pulveriserat

bränna de luftslott som ni byggt upp

spränga och ramponera

stå på ruinhögen som en tupp

och slutgiltigt triumfera

 

LARZ GUSTAFSSON  27/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2016-10-27 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här var det en stormande protest!
Bild och text i samspel!
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP