Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COCKTAIL COWBOY

känslorna blandas

i en livsfarlig cocktail

gnistor kan antända den

blandade känslor

som är ingredienser

känslor PLUS högspänningen!

 

 

cocktail cowboy

bill & ben

tungans eld

se upp med den!

 

 

skaka och antänd

om du uppskattar smällar

snart ska ditt skratt bli till gråt

leka med elden är en

underlig hobby

folk ofta ägnar sig åt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-10-27 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP