Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus.

Minnens flod brusar
genom mig!
Den går ej hejda
jag blundar i min bubbla.
Var finns min vila?
jag kan ej fly från mig själv.
Ständigt denna saknad och gråt
jag är trött till kropp och själ.
Snart ska vi ta farväl
medan stora snöflingor faller.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-27 20:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man berörs av dina ord och hoppas på att det snart känns bättre...
2016-10-29

    Dan Myrbeck
Framöver "landar" du säkert
i ett bra läge..
2016-10-28

  Gunnel Eriksson VIP
Den jobbigaste tiden är fram
till begravningen. Sedan finns
bättre tid till vila.
2016-10-28

  ULJO
Berörande
2016-10-27

  Ann V Åhsberg VIP
Du hittar snart din vila ska du se, när han fått komma till ro. Det måste också få ta sin tid men kroppen din kommer att finna den. Kram!
2016-10-27

    ej medlem längre
Mitt i bruset finns stormens öga....att hitta dit ger en stund av vila och tröst.
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP