Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: MICKE ROSQVIST


ÖSTKUSTENS MUSKETÖRER

vi var fyra musketörer från östkusten
som stormade fram genom höstrusken
genom vintern och våren och sommaren
var vi fyra musketörer från östkusten

fyra musketörer
fyra estradörer

vi bars fram av vilda vågor fast utan fyr
alltihopa var en underligt äventyr
och vi bad aldrig om ett godkännande
det var tufft ibland men det var spännande


vi kom aldrig längre än till garagelandet
för vi saknade väl hyfsen och sambandet
men vi brann av ren passion och av kamplusten
vi var fyra musketörer från östkusten


LARZ GUSTAFSSON  28/10 2016






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2016-10-28 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej.
Inte det jag åsyftar.
Det handlar om ryggdunkarklubbar för inbördes beundran och att man heter rätt sak i efternamn, nepotism m m.
2016-10-29

  objekt3
Hyffs och samband är bra saker ;)
2016-10-29

    ej medlem längre
En sammansvetsad grupp driven av passion och kamp! Bra skrivet!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP