Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen var vackert blå.

Idag var morgonen så vackert blå
jag stod stilla-njöt av stunden då.
Liknade dina blåa ögons klara ljus
nu börjar strax dagen utanför mitt hus.
Mellan trädtoppar turkos-solen går snart opp
det andades lugn,frid och hopp.
Hela vägen till staden där du bodde då
öppnades himmelen och solen strålade så.
Du ville vi skulle tänka på din glada soliga sida
du lyste-ville inte vi skulle lida.
Efter dagar fyllda av mörker och grått
är det här den vackraste dagen på länge vi fått.
Vi samlades och grät ett farväl
till dig som vi håller så kär.
Det känns så sorgligt -men blev ett värdigt adjö
i våra minnen kommer du aldrig att dö!







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-28 22:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2016-10-30

  Ann V Åhsberg VIP
Så vackert!

"i våra minnen kommer du aldrig att dö!"

2016-10-29

  ResenärGenomLivet
Så vackert skrivet och rimmen passar verkligen bra...
2016-10-29

    ej medlem längre
Vackert och ljust.
2016-10-29

  Eva Helene VIP
Vilken vacker dikt och så trösterikt i det blå ljuset!
2016-10-29

  Gunnel Eriksson VIP
Så vackert!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP