Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertänksamt

Min vän har sitt eget sätt
att möta livets stress, så det känns rätt
när någon kräver snabba beslut
då säger hon helt resolut
du får vänta ännu en stund
först måste jag sova en blund
och tänka noga en dag eller två
innan jag vet åt vilket håll jag vill gå
först då kan du få mitt svar
för nu så är jag inte klar
så det kan nog dröja några dar
men den är viktig den tid som det tar

Att få ett snabbt svar är inte så lätt
men om det är noga på något sätt
då bör man ordentligt tänka sig för
för att veta säkert vad man gör
så jag tycker faktiskt hon gör rätt!




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-29 11:27



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mycket bra sätt inför stora och små beslut. Du lyckas med rimmen i
hela dikten. Bra!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP