Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked.

Alla dessa tecken
från dig.
Det kändes så tydligt
igår.
Ljuset solen
dagen strålade.
Som ett förtrollat sken
jag aldrig sett förut.
När vi tagit farväl av dig
vid graven.
Föll ett lugn in i mig
kan inte förklara.
När vi satt i din systers kök
såg vi ett ljussken.
Som en gyllende väg från huset
bort genom skogen-upp mot trädtopparna.
Vi sa -det känns som en hälsning från dig
tack för allt-älskar er.
Igår kväll var första gången på länge
jag inte somnade av gråt.
Lugnet vilade
vilket vackert sagolikt avsked.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-29 12:32



Bookmark and Share


  ULJO
Ja sannerligen en svår situation
2016-10-30

  Ann V Åhsberg VIP
Ja, du ser hans själ får vila, och han kommer att följa dig!


"Jag har upplevt dig
kan aldrig förlora dig"


2016-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och känslofyllt skrivet om avskedets stund.
2016-10-29

  Mow Dean
fint beskrivet
2016-10-29

    ej medlem längre
Lugn och stillhet får råda när sorgen lägger sig att vila en stund.
2016-10-29

  Eva Helene VIP
Så vackert i tacksamhet skrivet!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP