Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det Hopp ?


Nånnting måste hända !


Allting verkar så konstigt!
Alla dessa Spel, all Hasard!
Dilemmat Gud -- Djävulen...
Hunger -- Kåthet -- Skräck!!
Man önskar att man låg i en
Älskads värmande famn, - men
sitter ensam i tärande Kyla!

Hjärnans program, är de
vansinniga -- eller vettiga ?
Kan jag tro på, förlita mig
till fungerande å effektiv
Magi - till hjälp för att få
Sinnens behov tillgodosedda, -
å tillfreds fortsätta min Väg ?

Ingen hjälper mig, - jag är
hänvisad å finna Livets Mening
alldeles, själv! Mitt sexualliv
har kollapsat, totalhavererat ! !
Klarade av det, förr, utan partner !
Men inte en möjlighet, nu-längre!
Var finns, vem är min Älskare ??

Finns det Hopp om Framtiden ?
SÅHÄR, kan det, ju, inte
fortsätta !!! Den uteblivna
Njutningen blir en förskräcklig
retning till kropp & Själ !
Nånnting måste hända !
Som räddar denna kvinnan !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-29 12:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP

Inre skri! Du förlöser din frustration och manar fram ett mirakel som faller från ovan!

Kärlek skall nå dig!
Snarare än du anar!

TACK!

2016-10-31

  ULJO
Du är frustrerad
2016-10-30

  louisegirl
Naket och ärligt diktar du med öppenhet, av en plåga jag tror många känner igen sig i <3
Bra Marianne!
2016-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
bra beskriven längtanslidande -
- men vem kan visa vägen till välmående om inte din inre kompass; tron och hoppet inombords och din känsla för dig själv -
ord-bild-poesi kan vara som affirmationer till att stärka sig själv
-men ibland slår det slint - man bara spär på hur illa det är ( att inte få det man vill ha...)
2016-10-29

  ResenärGenomLivet
Stor frustration i orden...hopp om ändring...
2016-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Desperation, väl beskriven. Jag hoppas verkligen att din önskan besannas.
2016-10-29

  överlevaren VIP
Stark längtan och önskan om något bättre!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf