Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄKNA HJÄRTSLAG

 

När

du kommer

 

ska mina läppar

räkna dina hjärtslag

 

mäta din lust

och längtan

 

känna rytmen

galoppera för mig

 

efteråt

 

ska mina läppar

räkna dina hjärtslag

 

mäta dina suckar

av välbehag

 

känna kärleksmättnad

vila i dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-10-31 16:55



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En sensuell dikt att njuta av. Fina formuleringar!
2016-11-07

  ResenärGenomLivet
Underbart vackert...
2016-11-02

  Lars Hedlin
Starkt bra och levandes :)
2016-11-02

    ej medlem längre
mycket vacker lyrik, finstämda sensuella vändningar, och så slutversen:

"känna kärleksmättnad
vila i dig"

så blodkärlsfullt märgfullt skönt! Tack.
2016-11-01

    Dan Myrbeck
Finstämt sensuellt
2016-11-01

    ej medlem längre
Så vackert om kärleken och lusten!
2016-11-01

  Rise Little One
En saga om njutning från början till slut!
2016-10-31

  Solstrale VIP
Innerlighet i varje lyrisk stavelse!
2016-10-31

    ej medlem längre
Mjukt och sensuellt nynnar dina ord.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP