Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många tankar

Så många tankar om livet
samlas på sidorna här
någon är sorgsen och gråter
en annan är jublande kär

Vi är precis som andra
som finns hela landet runt
vi bryr oss om det som är viktigt
och irriteras av det som är strunt

Att dela med sig av orden
och måla bilder och mönster
släppa andra in i vårt liv
det är som att öppna ett fönster

i vårt innersta hemliga rum
vi kallar oss för poeter
det låter malligt, kan tyckas
men spelar det roll vad vi heter

Det viktiga är att få skriva
orden jag tänker och känner
de orden är viktiga för mig
de är mina käraste vänner






Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-11 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP