Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt


Nu smyger mjuka tassar i vårt hus igen
röda stugor på landet behöver en katt
hos oss har en lurvig långhårig katt flyttat in
dammtussar i trappan och mys i soffan
det var så tomt innan, nu är det som det skall vara




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-29 20:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Myskatt!
2016-10-30

    jaybird
Lätt att känna igen i din fina beskrivning. Värmen från ett husdjur.
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP