Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens stumhet

Tyst
Väcks själen
I tystnad
Endast fågelsången
Sjunger
För döva öron
Då tystnaden
Väckt mitt oros
Jagade hjärta
Tyst
Stum är jag


















Fri vers av annatheresia
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-30 09:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och i beröring
2016-11-15

  Carpen
Gillar hur
din dikt beskriver
den inre stumheten och tystnaden

...och motsatsen till oros
är ros...
:)
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia